Laren-hilversum

Vioolles, ook als je uit Laren komt

Kom voor vioolles naar Vioolstudio Diana, ook als je uit Laren komt. Laren staat bekend als een kunstenaarsdorp. Het was tussen de jaren 1880 en 1920 geliefd als woon- en werkplek voor kunstenaars. Ook filosofen en maatschappijhervormers woonden in Laren. Kunst en cultuur stonden hoog in het vaandel. Beroemde Larense kunstschilders zijn Mauve, Sluijters en Nibbrig, maar ook modernisten zoals Mondriaan en Gestel waren een tijd actief in Laren. Het echtpaar William en Anna Singer zijn bekende kunstverzamelaars en mecenassen. Zij verbonden hun naam aan het landelijk bekende Singer Museum. De culturele muzikale traditie wordt nu nog voortgezet met concerten in het Singer Museum, waar ook jij zou kunnen meespelen nadat je vioolles bij mij hebt gevolgd.

Vioolles bespreken

Als viooldocent neem ik samen met jou uitgebreid de tijd om het juiste traject uit te stippelen. Het bij jou passende repertoire is heel belangrijk, maar ook techniek en interpretatie. Ik werk samen met jou totdat wij een mooi resultaat bereiken. Tijdens de vioolles maak ik gebruik van veel verschillende composities, oud, maar ook modern. Ik ervaar het gevoel bij een muziekstuk zoals het gevoel bij het kijken naar een schilderij. Een landschap van Mauve kan je ook uitdrukken in muziek door de kleuren en sfeer te voelen. Net zoals de Larense schilders, sta je dicht bij de natuur als je muziek maakt en je hart volgt.

Kennismaken met vioolles

Ik vind het heel fijn om kennis te maken met nieuwe leerlingen die met vioolles willen beginnen. De vioolles wordt aan de Larense kant van Hilversum gegeven. De vioolstudio is te vinden aan de Geuzenweg, direct als je Hilversum binnenkomt rijden vanaf de A1. Kom gerust langs om de sfeer van de vioolstudio te proeven en te praten over je vioolles. Wil je meer informatie, of een gratis proefles? Neem vrijblijvend contact met mij op, bel me op: 06-51746686, of stuur me een bericht via de mail vioolstudiodiana@gmail.com