Vioolles vanuit Almere

Leerlingen kunnen ook vanuit Almere voor vioolles naar Vioolstudio Diana. Ik geef vioolles op alle niveaus en aan leeftijden, van beginners tot violisten met conservatorium ambitie. Kom naar mijn vioolstudio om kennis te maken. Heb je nooit eerder gespeeld en je wil een viool uitproberen? Ik heb altijd een viool voor je in mijn studio waar je even op kunt spelen. De studio ligt aan de noordzijde van Hilversum en is daarom makkelijk te bereiken vanaf de A1 of A27. De vioolstudio is op loopafstand van Hilversum Centraal Station.

Almere zit in de lift

Cultuur groeit in Almere, waardoor er steeds meer mogelijkheden zijn om je viooltalent te laten horen op diverse locaties. In het centrum is het gebouw van KAF (Kunstlinie Almere Flevoland) te vinden. Hier kun je genieten van theater, kunst en muziek. Er zijn workshops en masterclasses om je creatieve talenten verder te ontwikkelen. Deze ontmoetingsplaats heeft drie zalen, waar je je talent kan laten zien of horen. De kleine zaal heeft capaciteit voor 147 personen, perfect voor een kamermuziekconcert. Een ideaal podium voor jou, om te laten horen wat jouw vorderingen zijn van de vioolles bij Vioolstudio Diana.

Concerten Almere

Bijzonder zijn de gratis openluchtconcerten, de Yakult Havenkomconcerten, waar je  bijvoorbeeld een concert van het Nederlands Filharmonisch Orkest met solist kunt bijwonen. Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) is ook te horen met klassiek en modern repertoire. Leerlingen vinden het een uitdaging om ervaring op te doen met orkestuitvoeringen, naast hun vioolles.

Vioolles methodes

Ik gebruik verschillende methodes. Mijn ervaring is dat elke leerling een andere benadering nodig heeft. Voor een beginner staan de vioolhouding en open snaren spelen centraal. Voor de gevorderde leerling is de muziek zelf en de interpretatie belangrijker.

Proefles  €25 ( gratis als je doorgaat met vioollessen)

Kom voor een proefles! Bel/App 0651746686