Vioolles volgen met plezier

De lesstof is het uitgangspunt, want die moet goed aansluiten bij het niveau van mijn leerling. Daardoor is het meteen leuk om viool te spelen, want je gaat vooruit en hoort het resultaat. Het passende repertoire is essentieel, maar ook techniek en interpretatie.

Tijdens de vioolles maak ik gebruik van verschillende composities, oud, maar ook modernIn gezamenlijk overleg bepalen we het lesschema. We plannen de vioolles zorgvuldig rondom schooltijden en houden rekening met de schoolvakanties. Twee keer per jaar organiseer ik feestelijke uitvoeringen van de leerlingen voor hun familie en vrienden, zodat iedereen kan genieten van de muzikale vorderingen.

Gratis proefles!

Een 1/2 uur vioolles kost €22,- (het gangbare tarief volgens de richtlijnen van de K.N.T.V. Koninklijke Nederlandse Toonkunstenaars Vereniging). Ga naar home/tarieven voor meer informatie. Kom voor een gratis proefles naar Vioolstudio Diana! Stuur een e-mail of bel/app gerust 06 51746686 om te informeren over het lestraject dat het beste bij u past.

Huur een instrument

Vioolstudio Diana heeft goede contacten met vioolbouwer Tanja Brandon in Hilversum, waar u een kwaliteit viool kunt huren voor een bepaalde tijd, of een viool kunt kopen. Ik heb altijd een viool van Tanja liggen dat je kan huren en meenemen al bij je eerste vioolles. De huur kosten zijn vanaf €15 per maand.

Bel/App 0651746686    e-mail vioolstudiodiana@gmail.com om een vioolles af te spreken.

00-muziek

Mijn favoriete
muziekstukken

Bach: Goldberg Variaties
Beethoven: Vioolsonate
Opus 47 No.9 

Sibelius: Symphony
Opus 43 No.2 

Schumann: Piano Trio
Opus 63 No.1

Schubert: Strijkkwintet
Opus posth.163 

Elgar: Opus 36
Enigma variaties