Loosdrecht-01

Vioolles dichtbij Loosdrecht 

Kom voor vioolles naar Vioolstudio Diana, ook als je in Loosdrecht woont. Als je aan Loosdrecht denkt, denk je aan water. Loosdrecht biedt heel veel mogelijkheden voor watersporters op alle niveaus. Alle soorten vaartuigen zijn ook toegestaan op de Loosdrechtse Plassen, in tegenstelling tot een aantal meer beschermde wateren. Het is ook mogelijk een boot te huren en een klein concert te geven op het water. Leuk als je het concert zelf geeft omdat je vioollessen hebt gevolgd bij Vioolstudio Diana en jouw familie en vrienden wilt laten horen wat je al kan. Na het afnemen van een aantal vioollessen ben je al in staat om iets leuks te spelen.

Vioolmuziek maakt ontspannen

Wat is er na een dag varen mooier dan heerlijk op een terrasje te zitten en te genieten van prachtige muziek. Stel dat jij genoeg vioollessen afneemt zodat je een opname kunt maken met je muziekgroep, misschien spelen ze jouw muziek in de toekomst wel voor het publiek op het terras in Loosdrecht.

Viool leren spelen

Je kunt kiezen welke soort muziek wat het beste bij jou past. Als viooldocent geef ik vrijblijvend een eerste vioolles. Resultaatgerichte vioollessen staan centraal. Dit echter wel met behoud van speelplezier en enthousiasme. Aan de hand van doelstellingen worden de resultaten in de vioolles geëvalueerd. Kinderen leren spelenderwijs vioolspelen. Kennis van het notenschrift is niet nodig. In het begin leert een kind met behulp van plaatjes en opdrachten allerlei speelmethodes in de vioolles. Volwassenen kunnen nog prima met vioolles beginnen op een latere leeftijd. Omdat volwassenen anders leren dan kinderen, kan het juist snel gaan. Motivatie en bewust luisteren zijn een hulpmiddel als je als volwassenen vioolles wil nemen. De viool ziet er niet alleen fantastisch uit, hij kan ook prachtig klinken. Met wekelijks vioollessen, doorzettingsvermogen en plezier kan je al een heel eind komen. Kom snel langs bij Vioolstudio Diana om een gratis proefles te nemen. Bel voor een afspraak: 06-51746686  e-mail vioolstudiodiana@gmail.com