kortenhoef

Vioolles dichtbij Kortenhoef

Volg vioolles bij Vioolstudio Diana, ook als je in Kortenhoef woont. Het Oude Kerkje op de Kortenhoefsedijk in Kortenhoef is klein, maar heeft een heel intieme sfeer. Met veel plezier heb ik er een reeks CD's opgenomen met het Franciscus Strijkkwartet. Ik verheug me er nu al op om weer eens een concert te mogen spelen in deze kerk. Kunst aan de Dijk in Kortenhoef is een stichting ter promotie van muziek, literatuur, toneel en beeldende kunst en wordt gerund door vrijwilligers. Als je in Kortenhoef woont, kun je meedoen aan een van de leuke activiteiten en misschien kun je na het afnemen van vioollessen, ook een concert spelen in het Oude Kerkje in Kortenhoef.

Een Vioolles is goed voor je hersenen

Onderzoek toont aan dat muziek- en vioolles een heel positieve invloed hebben op je mentale gezondheid. Met vioolles wordt de linkerzijde van het brein (analytisch vermogen en rationaliteit) en de rechterzijde (ruimtelijk inzicht en creativiteit) tegelijk gestimuleerd. Je linker- en rechterhand zijn bezig met verschillende bewegingen, wat heel stimulerend werkt op de beide hersenhelften. Muziek maken helpt je geheugen. Onderzoek bewijst dat scholieren en studenten die een muziekinstrument spelen beter presteren op school! Nog een goede reden om vioollessen te nemen bij Vioolstudio Diana.

Waar vind ik een viooldocent?

Ik geef vioolles in mijn Vioolstudio in Hilversum, gelegen naast van mijn huis. Hier heb je de kans om individueel les te nemen of met een kamermuziekensemble samen te spelen. Als viooldocent vind ik het boeiend om instructie te geven aan alle niveaus en verschillende leeftijden. Misschien speelde je vroeger viool en wil je het weer oppakken, maar ook op latere leeftijd beginnen met vioolspelen kan. Je kunt ook bij mij terecht als je een auditie wilt voorbereiden. Er zijn veel verschillende aspecten van viool leren spelen, ik focus op jouw specifieke talent en het doel dat jij wilt bereiken. Meer informatie? Bel of WhatsApp 06-51746686  vioolstudiodiana@gmail.com