huizen

Vioolles ook als je uit Huizen komt

Kom voor vioolles naar Vioolstudio Diana ook als je in Huizen woont. Word je geïnspireerd om muziek te maken? Dan is samen spelen tijdens het vioolles echt iets voor jou. Je kunt met vreugde viool leren spelen door de juiste benadering en methode. In Huizen heb je het mooie Gooimeer om creatieve energie van te krijgen, water is ook al jaren een bron van inspiratie geweest voor veel componisten zoals Mendelssohn, Vaughan Williams en Debussy.

Vioolles is leuk

Ik vind het belangrijk dat een vioolles boeiend en interessant is. Ik let op dat een leerling genoeg lesstof heeft en dat het elke week anders is. Techniek en muzikaliteit zijn natuurlijk fundamenteel, maar er is niets te vergelijken met de pure vreugde van samen spelen.

Zingen met je viool?

De viool imiteert de menselijke stem, en van alle de klassieke muziekinstrumenten komt de viool het dichtst bij. Ik ben een viooldocent die veel aandacht besteed aan klank tijdens de vioolles. De juiste druk van de stok op de snaar, verschillende vibratomethodes, een relaxete houding en een goed, oplettend oor helpen om een prachtig geluid te creëren. Dit leer je allemaal in de vioolles bij Vioolstudio Diana.

Kom voor een gratis proefles!

Het is heel fijn om ongedwongen kennis te maken tijdens een eerste vioolles. Mijn vioolstudio naast mijn woning, heeft een rustige, harmonieuze sfeer, en nodigt uit om mooie muziek te maken. Ik breng niets in rekening voor een eerste vioolles of 'proefles.' Het is een goed idee om vragen te stellen op de eerste vioolles, zodat je een goed beeld kunt krijgen van hoe ik jou verder zou kunnen helpen. Het is ook het moment voor mij als viooldocent om jouw capaciteiten te evalueren. Ik verheug me op onze kennismaking. Stuur een WhatsApp 06-51746686 of mail: vioolstudiodiana@gmail.com