baarn

Een viooldocent is niet ver van Baarn

Kom voor vioolles naar Vioolstudio Diana, ook als je in Baarn woont. Zoek je een ervaren viooldocent met een hoge opleiding, podiumervaring en enthousiasme? Dan zit je goed bij Vioolstudio Diana. Ook als je in Baarn woont is het mogelijk om een vioolles traject te volgen bij mij. Er is veel muziek en cultuur in Baarn, de Stichting Kunst en Cultuur Baarn bijvoorbeeld, heeft een heel mooie serie oude muziekconcerten in de Paaskerk. Ook zijn er verschillende concerten te horen in Kasteel Groeneveld, genoeg muzikale inspiratie en podium mogelijkheden voor jezelf als je later gevorderd violist bent.

Plezier met vioolles

Ik vind het belangrijk als viooldocent dat mijn leerlingen van de vioolles genieten. Ik zoek een balans tussen discipline en plezier. Het is fijn om viool te leren spelen als toonladders gespeeld moet worden, maar ook als je heel mooie muziek kunt spelen naast de discipline van de toonladders leren. Juist in deze tijd waarin cultuur steeds meer onder druk komt te staan, vind ik het belangrijk om mijn enthousiasme voor muziek en vioolspelen in het bijzonder uit te dragen aan iedereen die daar voor open wil staan. 

Viool leren spelen

Misschien heb je nooit eerder viool gespeeld, of je bent wel begonnen en je wil het weer oppakken. Ook als je gevorderd bent kan ik jou verder helpen. Mijn lange muziekopleiding in Engeland en Amerika, gecombineerd met mijn werk als concertmeester en primarius van mijn strijkkwartet betekent dat ik veel muzikale ervaring kan overbrengen aan leerlingen. 

Ben ik de juiste viooldocent voor jou?

Ik wil je graag ontmoeten om te kijken of ik jou verder kan helpen met viool leren spelen. Dat doe ik graag bij mijn vioolstudio. Het is fijn om een vrijblijvend vioolles te nemen bij mij, want de eerste proefles is gratis. Neem contact op voor een gratis proefles!

Bel/WhatsApp 06-51746686 vioolstudiodiana@gmail.com